Team

Gewone mensen die gewoon doen

Een gemiddelde Remmerden medewerker bestaat niet. Iedereen heeft zijn eigen aardigheden en kwaliteiten. Van jong tot oud, man of vrouw, van ervaren tot ouwe rotten. We hebben echt van alles in huis. 

Een ding hebben we echt gemeen: we helpen je gewoon. En kunnen we je om welke reden niet helpen dan vinden wij dat niet leuk, maar zeggen we het ook gewoon. Omdat wij geloven dat zakendoen begint met normaal met elkaar omgaan. Met respect en plezier. 

We zijn gek op gebak dus grijpen zo veel mogelijk gelegenheden aan om even met elkaar te zijn en te genieten. Niet te veel natuurlijk, want dat is niet goed voor ons. Gelukkig bewegen veel van onze collega’s tijdens het werk om ervoor te zorgen dat je artikelen op tijd op de juiste plaats zijn. 

Wij zijn gek op complimenten, maar horen het ook graag als iets niet naar wens verloopt. Dan zullen we onze uiterste best doen om het op te lossen. Gewoon, omdat we dat normaal vinden. En vinden we dat het een keer aan jou ligt dan durven we dat ook te zeggen. Als je een normale relatie hebt dan kan dat gewoon. 

Wij geloven dat ons team de sterkste schakel van ons bedrijf is. Daarmee onderscheiden wij ons van andere organisaties. Zij hebben immers onze medewerkers niet. Vandaar dat wij veel aandacht besteden aan het team en het plezier dat ze beleven aan hun werk. 

Wil je ook deel uitmaken van dit team? Stuur een bericht en wie weet ben jij binnenkort ook gewoon medewerker bij Remmerden!

Geïnteresseerd?

Neem dan gewoon contact met ons op

Weekaanbieding - Sola Go Digitale waterpas