Remmerden

Heel gewoon

gd_gewoonoptijd.jpg

Gewoon

Snel

Je hebt deze service wellicht niet altijd nodig, maar het is wel handig. Prettig om te weten dat je het morgen in huis hebt. En zit je echt omhoog en is morgen niet snel genoeg? Aarzel niet en pak de telefoon. Op een of andere manier lossen we het op. Doen we gewoon.

Lees meer
gd_gewoonveel.jpg

Gewoon

Veel

Dat mag je best zeggen als je kunt kiezen uit 35.345 verschillende artikelen. Misschien is dat zelfs ongewoon veel, maar we hebben het wel. Omdat we het vervelend vinden als we “nee” moeten verkopen. De kans is klein dat we iets niet hebben, maar je kunt het altijd proberen. We helpen je gewoon.

Lees meer
gd_app.jpg

Gewoon

Makkelijk

Voorraad bijhouden en bestellen via de Remmerden app? Wel zo makkelijk en overzichtelijk. Geen rompslomp, maar snel en handig. Indien gewenst koppelen we de service aan ons automatische voorraadbeheer. Zo sta je nooit meer zonder. Wel zo makkelijk!

Lees meer
gd_gewoonopvoorraad.jpg

Gewoon

Op voorraad

Je kent het vast wel. Heb je een onderdeel nodig en dan is het binnen je organisatie niet meer voorradig. Omdat iemand vergeten is te melden dat hij of zij de laatste heeft gepakt. Een ongewenst situatie die wij graag voor je oplossen. Gewoon omdat wij het voorraadbeheer van je overnemen. We vullen automatisch aan zodat jij je bezig kunt houden met andere zaken. Gewoon doen. Typisch Remmerden.

Lees meer
gd_gewoonkeuren.jpg

Gewoon

Keuren

Ook voor het keuren van je apparatuur kan je gewoon bij Remmerden terecht. Heb je tijdelijk vervangende apparatuur nodig? Geen probleem, wij zorgen ervoor. Zonder extra kosten. Omdat we het normaal vinden dat je graag door wilt werken.

Lees meer
gd_gewoonrepareren.jpg

Gewoon

Repareren

Ook zo’n moment waar je niet op zit te wachten. Het komt nooit uit. Dat snappen wij als geen ander. Daarom helpen we je snel. Of met het repareren of met tijdelijke vervanging of met een nieuwe. Samen komen we er altijd uit. Gewoon doen!

Lees meer
gd_gewoonadvies.jpg

Gewoon

Advies

Geen behoefte aan interessant gedoe en moeilijke praatjes? Dan ben je bij Remmerden aan het juiste adres. We geven je een helder advies. Niks meer en niks minder.

Lees meer
Weekaanbieding - Sola Go Digitale waterpas