Privacy statement

PRIVACY STATEMENT Handelsonderneming Remmerden

1.                   Algemeen

In dit privacy statement geeft Remmerden informatie over de verwerking van persoonsgegevens door Remmerden, gevestigd aan de Utrechtsestraatweg 198 in Rhenen. Remmerden is bereikbaar via telefoon 0317 619118 en per e-mail: info.rhenen@remmerden.nl.

Remmerdenis de verwerkingsverantwoordelijke ten aanzien van de persoonsgegevens die via de website www.remmerden.nl, e-mail, sms, apps worden verkregen of gegenereerd.

Dit privacy statement geldt voor de bezoekers van de website van Remmerden, de klanten van Remmerden en hun relaties, de bezoekers van evenementen van Remmerden en verder alle personen van wie Remmerden persoonsgegevens verwerkt met uitzondering van personen die werkzaam zijn bij Remmerden.

2.                   Persoonsgegevens

De persoonsgegevens die door Remmerden worden verwerkt zijn (a) persoonsgegevens die u via de website [adres], e-mail, sms, apps of op andere wijze direct of indirect heeft doorgegeven, (b) persoonsgegevens die worden gegenereerd door het ontvangen van door ons verzonden elektronische berichten of uw gebruik van de website [adres], apps of daarmee vergelijkbare toepassingen.

Voorbeelden van persoonsgegevens die u aan ons verstrekt zijn: voornaam, achternaam, adres, postcode en plaats, e-mailadres en telefoonnummer.

Voorbeelden van persoonsgegevens die worden gegenereerd zijn: IP-adres, surf gedrag en andere gegevens over het gebruik van deze website.

3.                   Gebruik van persoonsgegevens

Remmerden gebruikt de persoonsgegevens voor verschillende doeleinden die wij hieronder beschrijven:

-          Verbeteren van onze website

-          Voldoen aan uw eventuele contactverzoek

4.                   Inschakeling van derden

Remmerden heeft voor het verwerken van uw persoonsgegevens HVMP Marketing B.V. en gevestigd aan de Vlasmarkt 1a, Rotterdam ingeschakeld, die uitsluitend in opdracht van Remmerden persoonsgegevens verwerkt.

5.                   Doorgifte buiten de (Europese Economische Ruimte) EER

Uw persoonsgegevens worden niet buiten de EER verwerkt.

6.                   Cookies

Deze website van Remmerden maakt gebruik van zogenaamde functionele en analytische 'cookies'.  Cookies zijn kleine (tekst)bestanden die bij bezoek aan een website op uw computer, tablet of smartphone worden opgeslagen.

 

 

Functionele cookies

De functionele cookies worden gebruikt om de website zo goed als mogelijk te laten functioneren.

Analytische cookies

De analytische cookies worden gebruikt om statistieken bij te houden over het gebruik van onze website. Remmerden gebruikt hiervoor Google Analytics van Google, Inc. Remmerden heeft Google Analytics cookies 'privacy vriendelijk' ingesteld, in lijn met de handleiding hierover van de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit betekent dat de gegevens die met Google Analytics worden verzameld, zo veel mogelijk zijn geanonimiseerd en dat Google uw volledige IP-adres nooit zal verwerken, maar altijd het laatste octet van uw IP-adres maskeren. Google gebruikt de verzamelde gegevens niet voor eigen doeleinden want Remmerden heeft geen toestemming aan Google gegeven om de verzamelde gegevens daarvoor te gebruiken. Remmerden maakt voorts geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies. De verzamelde gegevens worden door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Hiervoor is een verwerkersovereenkomst afgesloten met Google, Inc. Lees voor meer informatie het privacybeleid van Google Analytics. Wilt u geen Google Analytics cookies accepteren klik dan hier. U kunt cookies ook uitschakelen door in de instellingen van uw browser alle of slechts bepaalde cookies te weigeren. Houd u er rekening mee dat wanneer u bepaalde cookies niet accepteert, u bepaalde functionaliteiten van de website niet kunt gebruiken en het gebruiksgemak van de website beperkt wordt.

Tracking cookies

Door middel van tracking cookies, ook wel marketing cookies genoemd, kunnen adverteerders (third parties) de bezoeker volgen en zijn surfgedrag bijhouden. Hierdoor kan er een profiel van de bezoeker worden opgebouwd.

7.                   Wijziging/verwijdering van persoonsgegevens / Klachten

7.1.             Iedere persoon heeft recht op inzage, verbetering, aanvulling, verwijdering en afscherming van zijn of haar persoonsgegevens. Indien een betrokkene van een van deze rechten gebruik wil maken, of indien de betrokkene vragen heeft over dit Privacy statement kan de betrokkene Remmerden bereiken via telefoon 0317 619118 en per e-mail: info.rhenen@remmerden.nl.

7.2.             Ontvangers van nieuwsbrieven kunnen zich afmelden door een e-mail te zenden naar info.rhenen@remmerden.nl.

7.3.             Als u een klacht heeft over hoe Remmerden uw persoonsgegevens verwerkt, dan kunt u contact met Remmerden opnemen door een mail te sturen naar info.rhenen@remmerden.nl of te bellen met 0317 619118. Indien dat niet leidt tot een oplossing dan kunt u altijd contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens (www.acm.nl/nl).

8.                   Bewaartermijn

8.1.             Remmerden bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de bovengenoemde doeleinden of zolang als nodig om te voldoen aan wet- en regelgeving.

9.                   Beveiliging

9.1.             Remmerden heeft in de verwerkersovereenkomst met derde partijen technische en organisatorische maatregelen vastgelegd om persoonsgegevens van Gebruikers te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking.

10.               Wijzigingen in het Privacy statement

10.1.         Remmerden behoudt zich het recht voor dit Privacy statement aan te passen. Elke aanpassing zal op deze pagina bekend worden gemaakt. Remmerden adviseert de betrokkenen dan ook regelmatig op deze pagina te kijken of er aanpassingen zijn doorgevoerd. Het huidige privacy statement is bijgewerkt op 25 mei 2018.

 

Geïnteresseerd?

Neem dan gewoon contact met ons op

Bekijk onze gloednieuwe folder bordevol aanbiedingen, leuke acties en nieuwe producten! Bekijk de september folder...

Lever je oude machine in en krijg flinke korting op een nieuwe van Hitachi!